09 April 2008

Kollaste ja roosade kilekottide hooaeg on jälle käes. Hoidke aga parem heaga eemale, kui te ei taha rahvamassi ära uppuda. Käekotte rabavad ja loopivad ja sortivad tädikesi segamini huuleläigetesse sukelduvate tšikkidega, odavate teksade jahtijad ja kõikvõimalikke muid odavamaid vidinaid tagaajavaid inimesi on kõik kohad täis. Välja arvatud Tiimari ja toidupoed, kus isegi järjekorras ei pidanud seisma. Vau. Rohkem polnudki vaja.


Muuseas, Kaubamaja toidupoe terviselett on lihtsalt jube inspireeriv. Kahjuks ei arva rahakott ega pangaarve üldse samamoodi. Phähh.

5 comments:

Hannele said...

Ärgem unustagem ka geniaalseid Tudish.Piip päevi, millest mina arvasin esialgu, et türklastel on rimis rahvuspäevad. Ei noh...

Aga see on vahva, et toidupoodides sabasid pole :) Vähemalt, noh, Tallinnas.

evelay said...

Oh, Tudish.Piip on muidugi parima reklaamiga neist! Piip! Piip! Tudish! APPI!

Üllatav ongi see, et nende kampaaniate ajal, kui poodides ja tänavail on ummikud, on toidupoed samades hoonetes üsna normaalsed. Tavapäevadel oleks seal kordi pikemad sabad. Ilmselt toit ununeb, kui mujal on miskit muud pakkuda. Toidupoes tavaliselt niipalju alesid ei leia ;) (Aga see oli vaid täna Kaubamajas nii, ilmselt on Tudish-Piip-Rimis kilomeetrised järjekorrad)

Anonymous said...

Kaks korda aastas on mul kollaste ja roosade kilekottide vastu allergia aga positiivne on see, et ise ei pea asju kilekottidesse toppima (A) Mugavus :P

Ja muidugi see on ka hea, et Jäger odavam on (A)

Merli Vajakas said...

Aga tänu nendele päevadele Kaupsis, leidsin Tartus paar tuttavat. :) (Esinesid seal :P)

Hmm...Tahtsin midagi äelda ka... Aaa...Et varsti saad teise poole võlast ka.:) Varsti peaks mul toetus tulema.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Placa de Vídeo, I hope you enjoy. The address is http://placa-de-video.blogspot.com. A hug.