19 September 2009

Eilne leib, et mitte öelda halb, kõva, vana ja kuiv ühes lauses

Paar aastat tagasi oli neljapäev kui võlusõna, mis silmad särama lõi ja huulile kohaliku Päikese laulusõnad. Nojah, need ajad on möödas. Päikese-ajad ka. Aga neljapäev on ikka tore päev.

Sõitsin täielikus teadmatuses Tallinnasse, veetes teel taas kord väga mõnusalt aega ühe väga mõnusa raamatuga. Teadsin vaid, et jalas olevad kollased sukad on kohustuslikud - kollase osas siis.

Õhtu möödus väga armsa seltskonnaga armsas Tapperis (see koht on...oh, ma ei tea, seal on nii meeletuid õhtuid/öid veedetud, et...las ta jääb). Nii-nii-nii armas oli, et see laudkond kokku ajati, et Nele ja Laura kogu selle kadalipu teatud härrasmehega (seda vist on veidi palju öeldud?) läbi tegid, et see õhtu just nii tore oleks. Ja muusika oli ka parim. Sain kooli-Lauralt palju ja head ja veidi, õige tsipa hirmutavat infot, mille peale Anneli arvas, et ma võiks üldse siia paigale jääda. Ja muidugi suured mõttelised tänus noormehele baaris, kes meid välja kannatas üle ettenähtud aja. Pöial püsti. Woodstock oli ka hää.
The scenes of so many crimes. ;)

Reede möödus samas joones rahulikult ja õdusalt. Logelesime peaaegu kella kolmeni hästi mõnusas Kappeli korteris, mida külastas vahepeal ka muhe sanitehnik. Zara andis taas uued teksad ja Villem kostitas näljaseid suurte taldrikutäite toitudega. Ja kohustuslik porno sinna juurde - olete ikka kõik guugeldanud Rammsteini uut videot? Germany Pussy siis nimelt. Ärge avalikus kohas vaadake, kuskil, kus näiteks meesisikud selja taga kõõritavad.

Imelik oli Tallinnast ära sõita. Imelik oli head-aega-kallisid teha. Pff, ei, oodake. I never say good bye. So I'll always have the chance to come back. Hüvastijätud on kuidagi lõplikud ja hetkel pole miski niivõrd lõplik. Ma ei tea, kuidas Laura meigiga bussis oli, aga minu oma jäi seekord omale kohale. See liigub paigast ja sulab ilmselt ühes teises bussis. Aga siiski oli veider.

1 comment:

Merli Vajakas said...

mina ei jäta ka hüvasti. morbiidne on see.

näeme kindlasti. siin või seal. :)

homseni!