23 May 2009

Starstealer

Rock Cafésse pole imelikul kombel väga kaua jõudnud. Eilse ees tuleb tänada No-Big-Silence'it ja väga sügavalt kummardades tänada, sest live oli...ütleme, et kõike peale suure vaikuse. Kui tuled saalis põlema pandi (liiga kiirelt tuli see aeg), võbisesid põlved ja tudises pea kergelt ebastabiilse kaela otsas.
Uus album kõlas tegelikult Rockstarsis juba väga paljutõotav ja laval veelgi enam. Tahaks seda ketast vägagi kuskilt sülle haarata ja koju tuua. Ei teagi, millal selleni jõuab, aga seniks on suureks lohutuseks kaks järgmist kuud - mõlemad ehitud vähemalt ühe NBS-ga. Parajalt, et kaelalihased taastuda ja uuesti igatsema hakata jõuaks. Tegelikult on teine ring mittevaikust juba kolme nädala pärast - ei jõua teps üheski mõttes enam ära oodata.

Ei teagi, kas tegu oli tähevarguse positiivse mõju või saunakuumusega Rock Cafés või millega iganes, aga nägin üle pika aja uuesti und (vähemalt sellist, mis ärgates ka tsipa meeles oli). Oli aeg veidi vähem kui kuu aja pärast, oli kohver ja miskid tänavad kuskil ja mõtteis paanika - ma unustasin kirjutada!

No comments: