06 November 2007

"Liikmed ei liigu kuni kella kolmeni..."

...või siis kolm päeva. Tähendab, jube hea keikka oli järelikult. Kratism ja nukuklubi sobivad hästi kokku, eriti lava ees hilja öösel.
Ah, muuseas, kas kõige armsam asi pole mitte see, kui siis veel Co Marketi reklaamlehelt vaatab vastu pakike vorstikesi, mille nimi on "Tuline krativorstike"? Ma küll vorstist väga ei hooli, aga paki nimi on liiga hea.

Hmm. Nii et MTV Eesti "Kuulsuste top 10" kaudu said inimesed teada, kuidas õppis Bedwettersi Joosep laulma. Aitäh, kena demonstratsioon hommikusöögi kõrvale. Aga ma pakun, et ta pole ainus, kes seda nii õppis :P

Miks lumi juba ära ei sula?!?

2 comments:

Hannele said...

Kuidas ta siis õppis? Mõmmi-Aabitsa saatest? :)

Muide, kael hakkas alles teisel päeval valutama.
Ja krativorstikesi müüdi eelmisel aastal ka, aga siis nad olid vist jahedad, sest olid vaid lihtsalt kratikvorstid. Nüüd on juba tulised (tõsi-tõsi, ei vaidle vastu, täiesti kuumad tükid).

Muide, sinu jutust kuidas veele tuleb ilusat muusikat mängida, et ta kaunilt ära jäätuks (olid ju sina, kes seda rääkis), sai eile õhtul tõelisus. Ma vaatan nüüd maailma hoopis uue pilguga :) (a kratin ikka edasi!)

evelay said...

Õppis Guano Apesi laulust. Ja kuna lauljaks on naine ja naised teatavasti laulavad kõrgemalt kui mehed, siis ta tegi veel midagi ;)

Nii ilus kui see ka poleks, ei rääkinud mina veest ja sellele muusika mängimisest. :P

kratt!