13 November 2007

Where'd my teens go?

Õhtul on nii jube tore minna vannituppa juukseid pesema, kui kraanist tuleb Coca Colat ehk täiesti pruuni soga nimega roostene vesi vist. Praegu on hommik ja see istub ikka veel torudes ja ei lähe ära. Nagu...mida?!? Sooja vett üldse ei saa järelikult, nõud jäävad pesemata. Oi kuidas ma loodan, et omanik seda ka täna siin näeb. Siis äkki saab ta aru, et meil pole mitte "probleeme rahaga", vaid millegi muuga.

Aga helgemates toonides...päike peaaegu paistab! Hii.


Soundtrack: "Post Blue" - Placebo. It's in the water baby...

*edit õhtul* Ma veetsin sünnipäeva ääretult toredasti, pestes kaks kraanikausitäit nõusid, tehes spagette õhtusöögiks ja saksa keelt õppides, selle asemel et midagi ilusat teha. Kuidagi kurb oli vahepeal olla. Selline...Täiesti tavaline ja mittemidagiütlev. No mis peakski tegelikult ühes sünnipäevas ikka nii erilist siis olema - see on lihtsalt see päev, millest alates peab end aasta võrra vanemaks nimetama.

Aga vähemalt oli kook hea ja koolis olid kõik nii toredad ja armsad ning üks inimene suutis mind tõesti üllatada õnnesoovikalliga. Natuke veider oli ka, aga mis sellest, kena oli ka. Tegelikult oli tore päev...Täis šokolaadi näiteks :D Ja kingitused olid ka hästi armsad - roosa õiega kaktus ja mandariin ja, heheh, šokolaadid. Ja roos, mis ära suri. Oeh.

Soundtrack: "Infra Red" - Placebo. So I came down to wish you an unhappy birthday

Tegelikult peaks hoopis Negative olema, sest täpselt aasta tagasi olid nemad mu nina ees kingituseks ja tore Jann Wilde ka.

5 comments:

Rents said...

see on väga hea laul :)

evelay said...

on, ja mitte nende ainus hea =)

Merli Vajakas said...

Ja kaart?????
khm...st, kas postkasti oled kiiganud? :P

evelay said...

kiikasin...oli küll kaart postkastis :D Thank you so very much! posti on alati nii imetore saada. paberil ma mõtlen ja postkastis. kaart oli väga...eh...tabav ;) Jänku ja tugitool. Just what I need :D

Merli Vajakas said...

Yay! See jõudis kohale! :):):)