28 December 2007

"Klass" on kohutav film. Mitte selles mõttes, et film ise kohutav oleks, aga selle sisu just. Ma lihtsalt ei suutnud seda pisarateta vaadata. See on nii julm...Nii õel.
Miks on inimesed nii mittetolerantsed? Miks on inimesed nii õelad ja julmad? Miks nad ei hooli? Miks on nad nii ükskõiksed?

Aga kas see aitab, kui vanemad kooli helistavad? Kas see aitab, et õpetajad vahele astuvad? See teeb ju kõike hullemaks, eks? Kas on liiga julm endast, kui ma oleks toda Anderst lihtsalt lüüa tahtnud? Miks ollakse nii naiivsed, et ei nähta?



I wish I could help somehow...

3 comments:

Anonymous said...

Löömine nagu ei aita hästi.
Kui just maha ei löö, aga enseohverdamisvalmidus nn õigluse nimel tekib millegipärast peale filmide, mitte elu enda vaatamist. Või mis.

Anonymous said...

Löömine aitab. Päriselt.
Kuigi vägivald jääb vägivallaks. Aga, oi, kuidas mõni kord aitab.

TEGELIKULT aitab aga kõige paremini sõnaline vastuhakk. See, kui sa näitad, et sind ei saa alandada. Nii kaua puksid, kuni rahule jäetakse.

KOlmas variant on pisut vastu hakata ja seejärel eirata, st teha nii, et sind see ei huvita, mida teised mingisugused kehkenpüksid sinust arvavad-teevad.

Mina olen kõike kolme rakendanud. Ja, vaata, mis must saanud on! Kohutav, eks, Eff! :)

p.s - paku, miks ma 7. klassis Ülejõelt ära läksin... suht sama teema.

evelay said...

See nn eneseohverdamisvalmidus on suht kogu aeg olemas, aga kaklevad teismelised pole lihtsalt see, mida omas koolis oleks pidevalt näinud. Ja muidugi tuletavad siis filmid meelde, mis tegelikult toimub...Kuskil.

Löömine aitab vist küll jah, aga see on jube, et see aitab. Ja kurb,et muuga hakkama ei saa.
Sinust on küll üks eriti tore inime saanud, Annu! :D