14 March 2009

Kosmikud olid ikka sama vanad head talvise kaamose eemalepeletajad (kuigi ega seda enam väga kuskil enam olegi) ja hea tuju tekitajad. Pepe Deluxe üllatas vägagi meeldivalt. Nii et kokku sai üks eriti tantsuline ja tore õhtu/öö/varahommik Tapperis.
Tantsu ja tralli vahepeal ja pärast oli muidugi veidraid ja naljakaid hetki küll ja veel. Luksuv noormees, Onu Bella pruudipõli, valjuhäälne kaardimäng ja veidrad inimesed, pilgud ja hüvastijätud. Iga päev ikka selliste inimestega kaarte ei mängi, eks, kelle kas või ainsast pilgust neli aastat tagasi suurem elevus tekkis. Nojah. Aeg läheb edasi ja sellest elevusest sai "ära nüüd siis sega, sa ei saa seda kaarti endale". Nüüd on elevus mujale suunatud.


Tänane päev on siiani mõnus olnud. Küll natuke vähe und, aga siiski hea. Rahakott, õigemini konto kuivas kokku, aga tuju on ikka miskipärast positiivne. Võib-olla on asi selles rahulikus, õrnalt soojas kevademoodi ilmas. Ehk mulle ainult tundus nii, kuid isegi Viru keskuses ringi runglevad ja sebivad inimmassid olid vähem närvilised ja ärritunud kui tavaliselt. Kolm mustikamuffinit tekitasid kuidagi eriliselt rõõmsa tuju - hoolimata vihmatibast ja tuulest ja üldisest hallusest.
Lõppeks mängis pleier midagi erilistelt toredat hetkel - "Shine On".


You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now here he comes

No comments: