14 September 2007

"...just open your eyes and see that life is beautiful..."


Kas ülikoolis käia tähendabki lugemissaali, paljundusmasina ja auditooriumite vahel jooksmist? Või tohutut lisakulu printimisele-paljundamisele, kuna kursus on nii tohutult suur, et keegi õppejõududest kõike paljundada ei tohi.
Aga tegelikult on isegi kuidagi tore. Mis siis, et kohe töid tehakse ja ei mingit aeglast sisseelamist. Ma pole vähemalt neli aastat koolis inglise keeles ühtki C-d saanud, aga näed, hopsti, juhtus selline tobe lugu. Ja neid tuleb veel juurdegi, kui mitte midagi hullemat. Aga, ah, eks ma siis hakka pingutama ja tõesti õppima, sest asjade ülevaatamisest ei piisa enam.
Aga elust GayBaris: Naabreid pole kohanud, ainult läbi seina kuulnud kobistamas ja kuulujutte sellele lisaks. Teepakid ja riis istuvad kenasti köögis laual. Värvihais käib üle pea. Ühesõnaga asi hakkab - aeglaselt aga ühtlaselt - ilmet võtma. Ja kui te mind mu roosas pusas köögist üles ei leia, siis süüdistage selles juba 3/4 köögi seinu katvat tumerooast seinavärvi, mis on iseenesest super tore värv.
Muuseas, GayBaris saab õhtuti kuulata toredaid unejutte, inspireeritud reklaamidest ja jutuvestjate enda fantaasiast.

*päev hiljem* GayBaris on muuseas filmiõhtud ka, mille jooksul saab trolliga jäätist ja popcorni ostma sõita, vaadata filme, millest aru ei saa ja veeta pärast täiesti unetu öö. Vähemalt osa ööst. Kui pool kaks und ei tule, siis tuleb uuesti voodist välja ronida, arvuti tööle lükata ja pilte vahtida. Küll siis kell 3 magama jääb. (Pole mõtet vist kirjeldada, kui ebanormaalne on selle järel kell 6.15 üles saada) Aga vähemalt kõhulihasetrenn käib täie hooga naermise näol. Me peaks vist surematud olema varsti...

Küsimus kõrgematelt võimudelt: Miks, MIKS, peab alati midagi vussi minema ja kohtutega jamama ja üldse tuju nõmedaks tegema teatega, et Tommy Lee Mötley Crüe'st lahkus? Alles said uuesti kokku...Come on!

Playing: Sixx:AM - "Life Is Beautiful"

No comments: