08 May 2008

"People are saying this world is on a downward spiral. I'm not just talking about Motley Crue, I'm talking about any kind of trash." - Gord Park on Mötley Crüe performing at Bayfest Sarnia, Ontario.



Millal saavad mingisugused onukesed kuskil Kanadamaal aru, et üks bänd ei muuda tervet linna suureks põrguauguks, kus kihutavad ringi pealaest jalatallani nahka riietatud motikatel rokkarid, ühes taskus Jack, teises kilo narkotsi, ja kes tahavadki meelega kõik peapeale pöörata?
No ja siis, et nad kakskümmend aastat tagasi olidki meeletud. Kes polnud? Okei, need vanamehed ilmselt siis polnud. Pff. Ma ei tea, vahel tundub, et ei diskrimineerita ainult teisi rasse või naisi või geisid, vaid ka muusikuid juba. The trashy people. Come on - deal with it, let go, move on!
Ja üldsegi, need kaks onukest, kes nii jubedalt kõige vastu protesteerivad unustasid ilmselt need artiklid lugemata, mis räägivad Nikki Sixx'i heategevusprogrammist "Running Wild in the Night", tema tunnustamisest selle projekt eest homme õhtul... The list goes on.

"With ZZ Top, they worried we'd bring in bikers and Kid Rock was supposed to be the bad boy from Detroit and bring all these rough Americans here. It doesn't happen. This is Bayfest. Headliners like Motley Crue put Sarnia on the "rock-and-roll map"," says Bayfest organizer Michele Stokley.


And so be it!
Khm, tuli lihtsalt korraks selline tuju arvamust avaldada. Muidugi on neil onudel õigus öelda, mis nad tahavad, aga festivale tsenseerima hakata on ka paras totrus. Enam ei ole 80'ndad. And don't you dare call them trash!

No comments: