28 December 2005

Käisin ringi ja klõpsutasin poolöisel ajal välguta pilte. Tjah. Udukogud ja puha. Nautige. Mulle nad meeldivad, samas mulle meeldivad paljud veidrad või mitteilusad asjad... =)
(Ma tean, et mitu postitust päevas on natuke palju...Aga mul on hetkel nii mõnus tuju...)




















Ja seda ka, et...Ma sõidan homme Soome nädalaks. I'm so sorry...Aastavahetus tuleb teile minuta. Aga ma mõtlen teile =)

2 comments:

Merli Vajakas said...

ja minu jätate üksi

ma tean. see pole sinu teha. ma ise läheksin ka, kui mulle pakutaks sellist võimalust (AGA EI PAKUTA, MIKS?????????? MIKS??????? Miks on minu elu nii värvitu?????????). aga sa ei kujuta ette, kui nördinud ma hetkel olen. ma ei saa kahjuks sinuga koos seda rõõmu tunda, et sa soome lähed :( I'm so sorry. hetkel käib omakasu üle (ehk siis see, et ma ei taha üksi olla aastavahetusel, mul hakkab väga igav olema.)
oehhh... alguses olin vihane - krt küll, miks mõnel niimoodi veab?!?!?!?! siis olin kurb - ma jään tä'iesti üksi :'(. ja nüüd? nüüd ma ei teagi, mis on. solvunud olen vist :D ei...sa ei saa sinna midagi parata...ma olen solvunud maailma, kõikide inimeste peale. mnjh...katastroof väikesel planeedil nimega Bibi.
vot

evelay said...

Aga sa ei olnud ju üksi! Ja su elu pole värvitu. Ja Planeet nimega Merli (ehk Bibi ehk Merca) pole absoluutlset üldse väike ega katastroofiline, vaid suur ja ilus ja tore. Eks? Muidugi. Vahel lihtsalt tundub, et see on väike ja vastik ja n6me ja kuri ja paha ja tume ja alati on udune. Aga usu, kuskil pilve taga on Päike, mis varsti, kohe vaarsti särama hakkab ja k6ik tume ja paha kaob ära.
Mul on t6esti t6esti kahju, et ma ei saanud seal olla, kuid samas oli see v6ib-olla hea harjutus selleks...eehm...tulevikuks.
Oijah...6htune filosoofia *rolls eyes* Ignore that...