23 February 2009

Eilne õhtu oli veider. Tegelikult oli see juba tänane varahommik, sest Tapperisse jõudis seltskond Rock Cafést alles pärast südaööd. No igatahes - üldiselt oli suhteliselt rahulik istumine, kui (jälle!) keegi suvaline ja väga häiriv meesoost isik oma õllega meie lauda maandunud poleks. Maandus teinegi, aga too oli vähemalt inimesemoodi ja, nagu selgus, polnud ta muusikamaitsel ka viga (kui ta juba seal oli, siis mõni ime, eks). Ja ta oli väga kade, kuuldes, et me Deathstarsi just nägime (olla temagi Korni keikkale nende pärast tulnud).
Asi läks veidraks siis, kui saabusid bändiinimesed (kuna ma keikkal polnud, siis ei oska täpselt paika panna, kes ja mis bändist just). Igatahes arvas vist mõni kohalik mees, et oleks ju tore, kui meid bändile pimpida. No ega ikka pole küll. Segadus oli seega mõlemapoolne, kui Calibani trummar meie kõrvale maandus ja nagu ootavalt otsa vaatama jäi. Alustuseks oli juba tema ise veider - ei saanud temast sotti kohe üldse. Üks hetk naeris ja naljatas, järgmisel kõndis pooleldi solvununa minema. Miks? Ei tea. Igatahes nii ta tilbendas, kuni kell juba viie poole hommikul rühkis ja baari taga oli dude juba pikali kukkumas. Lõpuks hakati siiski inimesi ka leebelt ära saatma, aga enne veel jõuti peaaegu kaklema minna. Meie jõudsime enne löömingut välja, aga too trummar oli küll ühele virutanud, kuna viimane oli teda teadagi milleks kutsunud (arvake nüüd, kui bänd Saksamaalt on). Kui halb mulje neil eestlastest jääda võis. Aga siis läks asi veel veidramaks, sest meil tuli tegeleda tuuribussikutsega. Hmh. Jah, ei midagi sellist. Aga kurat, me olime omadega lõpuks supis ja ootasime seda tellitud taksot. Üks jõudis lõpuks. Sinna ronis V sisse, meie ikka lõdisesime. Ei tea küll, mis nad juhiga rääkisid või mis toimus, aga me lõpetasime samas taksos ja kiiresti ja soojalt bussijaama kandis. Saatsime Kristi trammile ja vedasime end koju.
Algusest lõpuni oli see öö veider. Ja väga imelik ja vastik tunne jäi, just selle viimase seiga pärast. Me poleks pidanud nii kaua seal üldse passima, teadsime ju, et tegelikult tahetakse kohta kinni panna. Oeh. Imelik saab olema see järgmine kord - mis muuseas pole täna, sest nooremate vendade ja busside ja arusaamatustega muutusid ka meie plaanid. Seega kodune õhtu, natuke õppimist ja loodetavasti rohkem kui 3 tundi und öösel. Tänane 4 oli juba vapustavalt palju ja värskendav.

No comments: