09 March 2006

Ma ostlesin täna ikka tohtult. Selveris. Huulebalsamist alates küünelaki, koolipaberi, pastaka, libliksakleepseude, jäätise ja mingi batoonikeseni. Huulebalsam on muide kookoselõhnaline ja totaalselt huultelt ära söödav. Nämm nämm.
Nämm nämmist rääkides, miks ei sattunud ma küll varem täna kööki? Külmkapis ootas nii tore plastkarbike räimega tomatikastmes - mu igavene lemmik kalade hulgas vist. Küpsetamata kalade vähemalt. Oi jeerum. Kala! Pingviiiiiiin! Ohsa. See oli niiväga armas film, too "Pingviinide marss". Mõni asi lihtsalt on olenemata oma külmusest nii soe. Nii tõeline ja kurb ja lootustandev ja armas. Väike pingviinibeebi ja issi-emme. See pilt oli nii tohutult kena, et ma tahtsin ka tol hetkel pingviin olla. Hoolimata kuudest, mil süüa ei saa, kohutavast külmast ja pidevast ohust, et kas ise, laps või kaaslane võib hukkuda. Tjah. On vaja vaid seda üht sammukest üle veenire, kus all võib olla kuri merilõvi, kuid see samm päästab elu, ja mitte ainult ühe elu, vaid kolm.

StarFM mängib täna õhtul kauneid lugusid: "return to Innocence", "In the Shadows", mingi Enya lugu, paar kena asja veel, sekka eurolaul, "Said I Love You But I Lied". Huvitav, mis järgmine on.

Peaks minema uut pastakat nüüd testima. Inglise ja saksa keel ootavad põnevusega, mil nende kallale asun. Ah, muuseas, proovieksam tõotab tulla katastroof. "Oh, meil on selle reporti kirjutamisega aega küll ja veel." Aitäh. Kõigest eksam on varsti. Ja proovieksamil on essee. Noh, aitäh, kui me peame eksamil hakkama maailma avastama ja nuputama, et mis imeasi see veel on. Thanks much.

(Madonna hakkas raadiost mängima. Kah asi.)

Aga ei, ma ei saa ju pingviin olla. Nad oli liiga ilusad, armsad, julged ja tublid.
Love's forever only on the silver screen.
If anyone cares about my loves: http://photobucket.com/albums/y243/evelay/04-03-06/

2 comments:

Hannele said...

Sammalhabe: "Looduses peab valitsema tasakaal!" Sellepärast neid pingusid maha koksatigi. A see selleks. That's called nature.

Return to Innocence on superlugu.

Merli Vajakas said...

tahaks ka teada, mis lugu see on.

aga v head pildid on :)

ja siis veel midagi..eee...mida ma tahtsin öelda? :S
ei tule meelde...