09 October 2007

*jupp laupäevast*
Koristada vannituba, mille seinal paar päeva tagasi tarakanid paaritusid, tundub kuidagi väga orjalik. Eriti kui see vannituba näeb ilma nende tüütustetagi jube välja. Meeleheitlikud katsed muuta seda kohta natukenegi puhtamaks lihtsalt ei lähe läbi. Ja siis on vä4ga irooniline, kui Vince Neili kare h\'e4\'e4l karjub kõlaritest: "So be sure that you are making the best of life /---/ and don't be a slave to someone else..." Making the best of life surely involves cleaning gross bathrooms and being afraid of a cockroach walking across your feet any second. Kahju, Mr Reznor, aga see 'happyness in slavery' ei kehti alati.
Aga muidu on täitsa mõnus - veeta laupäeva absoluutselt mitte midagi tarka tehes, teades ometi, et peaks. Päike paistab v\'e4ljas, isegi kui kaks minutit tagasi sadas nii, et õhk oli hall.
Ja jäkuvalt süüakse mitteglamuurses GayBaris täiesti mittetudengilikult - pannkooke õunte või šokolaadikreemiga, viineri- või õunapirukaid. Selveris on laadapäevad, noh. Ise tehtud, hästi tehtud peale selle.
"Don't forget to be the way you are"
*jupike tänasest*
MEIL ON INTERNET! KORTERIS! khõm
Neetult mõnus on, et ei pea iga väikese asja pärast kas koolis vaba arvutit otsima või niisama kirjuma, et sedasamust ühendust pole. Nüüd on ja hea on. Liiga hea. Ja jube häiriv, kui oleks vaja õppida, ja selle asemel vahtida videosid ja pilte ja...Istuda netis. o.O *jalutab minema*

1 comment:

Merli Vajakas said...

Tahaks kaaaa...Netti.