19 October 2007

Köögi- ja koogijutud


Laura on Narvas ja minagi sõidan homme koju, täna juba õigemini, aga ikkagi oli koju tulles toidupoekott täis ja raske. Neist asjadest pole enam midagi järgi, kuna need koondusid kõik kenasti kaheks koogiks. Idee poolest vähemalt.

Kui ma emaga veel kell pool kaksteist öösel rääkisin, oli mul alles kirju koer valmis. Poolenisti omaloomingulist torti ma alles hakkasin tegema. Kui see ka valmis sai - peale lõputuid nõudepesusid, paanikat köögis ja mökerdamist -, oli kell 1.10. Nüüd on umbes pool tundi hiljem, nõud jälle pestud ja jube uni on. Aga asjad on veel täiesti pakkimata, juuksed pesemata ja üldse kõik laiali ja laokil. Nii jäigi külmkapp pesemata. Nojah. Ah, ja ma pean hommikul kell 8.10 saksa keeles olema. Apua!

Aga kui on tahtmist ja head muusikat, võib poole ööni ka kooke teha. Kui ainult oleks keegi, kes jäägid ära sööks - pudingu ja ananassitükid ja virsikud. Hommikuni neid hoida ei saa ja kedagi teist ka pole, kes sööks. *igatseb Laurat* *inglinägu* Kõht on vastikult täis ja pudinguisu kadus kauaks ära.


Cake, anyone?

Hmh, see ei näe ju üldse esinduslik välja. Anyways - happy birthday, mum! Äkki maitseb paremini kui välja näeb =)

No comments: