24 July 2006

The Grape Adventure 2: Hammer
Mul hakkab vaikselt villand saama juba, pitsapõhjad kilekotis, mööda linna ringijooksmisest pelgalt sellepärast, et üht ajakirja saada. Kesklinna R-Kioskid pakkusid kõike muud, Selver, kus tavaliselt neid on, oli sama tühi, ainus lootus on nüüd veel Rimi. Ja et mu päev paremaks teha, on Rimi R-Kioski tädi lõunapausil. Okei, läheks siis toidupoodi, kus ka seda pole. Lohutuseks võtan paki kummikomme ja nätsu. Tüdruk kassas vaatas veidi veidralt seda kaubavalikut. Oo, ja R-Kioskki lahti tehtud vahelea. Pinge. See on kohe seals...Ja seda pole. Võimatu! See lihtsalt pole võimalik!
Okei, bussi peale ja koju, et kahe minuti pärast uuesti bussi peale minna ja sõita kolmandasse suuremasse R-Kioskisse. Ikka veel tühjus. Telefonikõne, et muret kurta, lõpuks saabub järjekordne buss. Mitmes täna, pole aimugi. Nii ja Selveris otseloomulikult seda POLE. Oi jummel, ma oleks peaaegu hakanud jalgu trampima, aga selle asemel kõmpisin teise tänava otsa, et seal üle kümne minuti bussi oodata. Ehk proovin homme ka, aga ega lootust enam pole. Kurjam, hommikul sai just särasilmil mindud panka raha vahetama ja puha. See on needus, ma ütlen, see on seesama needus, ainult et täna on see negatiivne.
Oih, peab minema pitsa ahjust ära päästma. Või laseks karistuseks ära kõrbeda? Hmm...Kõht on kättemaksuks liiga tühi ja nii tore oli seda kokku klopsida.

No comments: