31 May 2006


Hingede öö?
Kuna ema koputas keset rasket loomingulist protsessi ehk raamatu analüüsi kirjutamist aknale ning lehvitas uut igakuist moe- ja stiiliajakirja Cosmo, siis mõtlesin, et analüüsiks hoopis seda vahelduseks. Päästerõngaks on Ristikivi kõrval lahti, et ma ära ei upuks.
Alustuseks pritsisin randmele veidi kaasas olevat lõhna, mis esialgu lausa vastikult lõhnas, aga nüüdseks juba päris arvestatavat aroomi ninna saadab. Siis kukkus ajakirja vahelt välja kaalujälgijate retseptikogu. Suvalisest kohast lahti võttes jäi silme ette kakao-toorjuustufondüü. Ilusate värviliste läikivate piltidega raamatuke. Ahvatlev.
Ahjaa, kaanetüdrukuks seekord 22-aastane Mandy Moore, keda ma üldse ära ei tundnud ja arvasin, et tegu on mõne peaaegu 40-aastase rootslannaga (nagu too Eurovisiooni-tädi). Njah.
Cosmolik sel sekundil rubriik: tapvalt glämm soeng (ehk tupeeritud tukk pluss pats), loodusrahvalikud ehted jne. Kõõm sel kuul on - tähelepanu, tähelepanu! - must küünelakk!
Omal kohal on alatised 10 käsku, pikem (tõlgitud) intervjuu esikaanetüdrukuga - kas te teadsite, et neiu Moore on ilma kontsadeta 178cm pikk ja elab oma vennaga? - ja staaride suhteprobeelminurk.
Kuu vapper, vaba ja vallatu on Lenna Kuurmaa, kuu kompu abielus Urmo Aava. Vahele on kleebitud ka miski nahapuhastuskreemike.
Šopingu-nurgas on valdavalt roosad-rõõsad toonid ja naljakate loomapiltidega asjad. Edasi päevitusriiete piltide juurde. Siis on tavaline seksiartikkel, pealkirjade järgi otsustades on need suhteliselt samad iga kuu. Suhteteemad, millest ma pikemalt mõtlemata lehti edasi keeran. Edasi positiivsussüst, seekord midagi petturisündroomist, millest tuleks ilmselt üle saada.
Ohoo, Kadri Kask ka ajakirjas. Aga mitte meie, vaid keegi 23-aastane baaridaam. Ka pisike Rabarocki reklaamike on ära mahtunud siia. Juhhuu! "Miks mitte...hullumiseni rokkida?" Nipid ja trikid, kuidas nädalaga suveks ilusaks saada ning kuidas päevituskreemi õigesti kasutada (vist - ma lappasin kiiresti edasi sealt).
Lõpuks bikiinivormi saavutamiseks mõned harjutused, horoskoop ja Cosmo omakohus, kus tuuakse ära ka 200% stiilipuhas gooti femme fatale.
Hmm. Et siis hunnik säravaid reklaame, positiivsus, suvi, rannahooaeg, värvid, värvid, värvid!
Kosmiline nõuanne Skorpionile: Hoia raha kokku 10ndani, mil Jupiter parandab su finantsilist olukorda. Noh, 10. juunil ei tohiks mingit finantsolukorra paranemist küll märgata olla. Pigem - hullumiseni rokkida!
Tagakaanelt vaatab vastu alati ilus Catherine Zeta-Jones. Ja ei uppunudki ära.

3 comments:

Merli Vajakas said...

must küünelakk on selle kuu kõõm?

Hannele said...

damn, ma kavatsesin just mustaks värvida.. nüüd ei saaagi :'(

evelay said...

ega ei saa jah, nii out on noh. appi kui mittemoodne ma olen *katkub juukseid ja jookseb minema*