29 April 2006

Öine postitus.

Kell on 3.08. Ma jõudsin täpselt kell 2.56 koju pärast 40-minutilist jalutuskäiku. Väga mõnusalt soe on väljas. Ja inimtühi.

Bänd oli vahva täna. "Aitab ka juba," irvitas Tanel pooleldi Danelile, kui too oma bassisoolot kuidagi lõpetada ei tahtnud. Aga ega meil bassisoolode vastu midagi pole. (A)

Silmad punased, jalad valutavad, tohutu uni on ka. Järelikult - magama. Hommikul või pärastlõunal kirjutan ehk veel tutipäeva lõpuosast. =)


Hommikune lisa: Ma avastasin mõlemalt põlvelt sinika. Oih. Tegelikult päris loogiline, kuna ei saa ju ilma kaklemata olla teises reas, nii et esimese rea tüdrukud paratamatult põlvedega lava ääre otsa ei lendaks ning kätega monitori peale.
Ega midagi polegi vist rohkem. Aa, Danel rokkis eile ikka tõsiselt. Meie nina all. :D Hüppas ringi, loopis bassi - mmm. Tanel irvitas niisama pool ajast, Meelist ma eriti ei näinudki, aga ta mängustiil meeldib mulle tõsiselt. Ja Eimel oli tore! Keerutas trummipulki ja mängis ikka soolot ja iga kord lavalt ära minnes näitas oma säravat naeratust.
Aga kõik vist. Playlist ka:
I set - Tüdrukune, Welcome to Estonia, Saadan kuradile, Vale, Tead sa, ASAP, Underwear, Lõhu ring, Teema on maas
II set - Kuu on päike, Unistus, Nii siis jääbki, Cab Driver, Sõnad läind, Angelina, Nagu merelaine , Neljapäev


"Laul on meeles, sõnad läind..."

2 comments:

Merli Vajakas said...

me saime natukene päikest õhtusel diskol :D
nii kihvt oli

Merli Vajakas said...

ootan uusi postitusi